advertorial

mkb-bundel

Douaneaangifte?
Doe ’t zelf en houd geld over!

Verstuurt of ontvangt u meer dan 15 zendingen per jaar, naar of van een land buiten de Europese Unie? Dan kunt u flink besparen op de douanekosten, met de mkb-bundel van Beurtvaartadres. En het werkt ook nog eens heel eenvoudig. Nu voor maar € 999 per jaar.

Het kost tijd, lijkt ingewikkeld of klinkt ‘eng’… Allemaal redenen voor mkb’ers om hun douaneaangifte uit te besteden aan een expediteur, transporteur of koeriersbedrijf. Terwijl zelf aangifte doen gemakkelijk, sneller en voordeliger is: met de mkb-bundel van Beurtvaartadres.

Dankzij de bundeling van diensten bent u bij ons vanaf zo’n 15 internationale zendingen per jaar veel goedkoper uit. We rekenen het voordeel graag voor u uit!


De mkb-bundel werkt gemakkelijk:

  • U maakt en verstuurt uw aangifte in een overzichtelijk online dashboard. Met een interactief hulpprogramma wordt u eenvoudig door de aangifte geleid. U ziet alleen de invulvelden die ú nodig heeft.
  • U ontvangt uw aangifte snel terug van de douane, binnen 30 minuten tot maximaal 4 uur.
  • U bent altijd op de hoogte van de status van uw aangifte.


Ontdek de voordelen:

  • Bespaar tijd én kosten en houd de totale controle over uw zendingen.
  • 24/7 aangifte doen en documenten aanvragen.
  • Alle documenten en zendingen vindt u terug in een digitaal archief.


Onze douanespecialisten staan voor u klaar
Beurtvaartadres staat voor kwaliteit, kennis en service. Wij zijn dan ook marktleider in douaneaangiftesoftware wat betreft het aantal gebruikers. De afgelopen jaren hebben we samen met onze klanten veel kennis en ervaring opgebouwd. Deze expertise delen we ook graag met u! U kunt altijd contact opnemen met ons douaneteam voor hulp of extra uitleg: op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur.


U blijft altijd aansprakelijk voor een correcte douaneaangifte

U bent altijd zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor een correcte douaneaangifte. Ook als u dit uitbesteedt. Regel het daarom zelf, met de mkb-bundel. Zo blijft u ‘in control’.

Mkb-bundel van Beurtvaartadres: 2 varianten

All-in one Douane € 999

✓ Max. 50 douaneaangiftes per jaar


Gemiddeld € 20 per zending

All-in one KvK en Douane € 999

✓ Max. 30 douaneaangiftes per jaar

✓ Max. 30 KvK-exportafhandelingen per jaar (opmaak, legalisatie en certificering KvK-exportdocumenten)


Gemiddeld € 30 per zending

interesse in de mkb-bundel?

Neem contact op met het douaneteam van Beurtvaartadres via douane@beurtvaartadres.nl of 088 - 55 22 152. We spreken uw situatie door en rekenen uw besparing uit. En kijk ook eens op www.beurtvaartadres.nl.

Bestelt u vóór 1 november 2018 een mkb-bundel?

Dan krijgt u de nieuwste uitgave van de Douanememo cadeau, t.w.v. ruim € 60! Een handig naslagwerk van alle geldende douanebepalingen binnen de EU.